Wednesday, April 1, 2009

another fun and hell day..


yesterday is one of the best and hell day untuk aku..pagi2 nk g keje my dad call suro my hubby sedia kan borang MARA..ktaorang punya la m'gelabah coz we don't have any copy of the form so my hubby kene go all the way to MARA from S.A. jus for the form tp xpelah it worth if the application dapat..insyaallah.. den petang tu my hubby and kwn die dtg umah ak antar form (alhamdulilah dpat form tu) den blhla plak kne cramah ngan my daddy yg tersayang kesian hubby aku ngan adib buat muka selenga je kne dengar cramah hahha..pas settle dengar ceramah ktaorg grak g naili's place kt taipan..lepak kt sne dlm 2- 3 jam pastu blik umah..sedih r gak mse tu coz dat is the last day aku dapat jumpa my hubby die da nk blik kay bee kamis ne(xtaw ble leh jumpa mesti 6 or 7 bln lg).. n den ak wat surprise gift kat die i give him a lovely cupcake (i bought from shugacrush)..here is some of the picture..





ne la naili's place in taipan best gak la this place decoration dier cool and comfortable sangat









this is the lovely cupcakes that i give to my hubby..I LOVE YOU HUBBY..and thanks SHUGACRUSH..



2 ♥fatin♥:

wanie_putra said...

nanti 8 april nak jugak kek mcm ni....hehe...jg lupa tau

pokyi said...

thank you cinta...