Sunday, June 14, 2009

THE PERSON I HATE THE MOST?

of coz my SISTER..ha amik ko da x cover2 lg...pnat da aku nk tutup stress aku kt umah ne..pduli ape aku kalu die bce entry ne..biar die tw ckit yg aku mmg benci die..n aku pn tw ko benci aku so fair la kn..aku tw dosa aku ade prasaan cmni tp sape tahan weyh klu ade PILIH KASIH dlm rumah weyh???bukan aku sorang je prasan rmai da makcik2 aku dtg kt aku n tell me dis fact so pikir sdiri la ble orang luar bleh nampak kn..aku tw kalu mak aku bce ne conform sentap tahap dewa..ape kelebihan yg adik aku ade oo..myb anak bongsu kot n aku xtw salah ape yg aku wat kt die smpai mak aku kecam aku ne BUSUK HATI, DENGKI N PEMBULI ADEK AKU NE (merangkap anak emas die) skrg pn aku nampak abah pun da follow perangai pilih kasih..ya allah ya tuhan ku aku mohon aku dapat la degree so aku bleh further life aku sorang diri..ketenangan aku hanya diluar rumah dan bukan disamping orang yang tersayang aku..rite now aku rse mnusia yg pling lonely dalam dunia ne sebab DIA..to mama n abah i know u both love me equally with fitrah but what u shown to me is totally different especially mama kakak minta maaf if i'm being disrespectful by writing dis entry..but akak da tahan lme since akak stay kt umah for the past 3 month akak asyik berendam air mata je....aku tw mama n abah xbce blog aku tp xpela atleast i let go my stress here kn lgpun ne blog aku suka ati la aku nk tulis ape pun... to fitra aku tw aku ade wat salah kt ko n i apologise tp sis my love to you is no more..i'm sorry myb bkan slah ko jgak myb ne salah orang yg wat aku rse ade PILIH KASIH between us..

10 ♥fatin♥:

Anonymous said...

sabar....sabar makteh ade.....

wanie_putra said...

aaa tin...maksu kan ada...dkat je...dtg jr umah maksu...release tension...sabar2 tak lama jer lagi

Mama Farish said...

sebagai kakak mmg la slalu sgt kene hadap sume ni..sabar la k...dulu kak nas pun meluat kt anis tahap dewa kt bali tuh...tp tgk skrg....bila masing2 dh besar..bila msing2 dh keje...insyallah mende gaduh2 ni mcm kenangan je...tanya kak nis kalau xcaya...dulu siap ligan dengan parang tuh...punya la meluat...skrg ni dh comolot dh...:D

alyyani said...

uish, mmg marah betul ni. mcm alya pun dulu masa bujang duduk sekali dgn kakak. selalu bergaduh besar. penah 1 time sampai nak dekat raya baru baik. tp dia tetap kakak kite kan? saba ek!

fatinyaya said...
This comment has been removed by the author.
fatinyaya said...

tanx suma 4 the advice..insyallah aten kuatkan iman untuk bersabar..=)

Mrs. Ariff said...

hahahaha..tau xpe...biase la aten ade adeq yg bru nk besar ni...k.nis dlu dk umh ngan qilah ari2 gduh...mmg mnyampah gler babun la...
bl jauh cmni ha bru rndu..k.nisdlu mntak sgt dpt keje jauh2....xnk dk umah dh...
biase la dk umah ari2 org tgk muke kite...nek mnyampah...cbe jauh tgk...bru la appreciate kite...
sabar k..
pape roger k.nis..
kite kuar k..

fatinyaya said...

btul..btul bile da jauh bru tw syg...ok nanty kte wat outing k..

AiMiEiA said...

hurmm... bile bace your entri ni cm terkena btg idung sendri pon ada..

sampai satu tahap tu i xnak amik tau lngsung hal my bro.. cuz bile i bersuare skit dituduhnya busuk ati ngn adik sndri..

so skrg sume dh terbukti dpn mata i pon mls nk ckp byk.. Tuhan Maha Adil my dear.. just be strong

fatinyaya said...

tanx aimieia for the advice..insyaallah i will be strong..