Monday, July 6, 2009

991!!


seriously mmg betul la ape orang cakap bile teknologi getting to canggih mmg freaky gile..kn campus aku ne smart campus tp guess one first day nk start kuliah da ade benda menakutkan berlaku..cmni cite die ktaorang mndaki la gunung tertinggi di pncak alam ne den smpai fakulti tgh sibuk cri dewan ktaorg naek la lif fakulti aku 16 tgkat gile ko nk panjat..den mse dlm lif tu mmg sesak gile la..ade la dlm 21 org da mmg tu maksimum lif die den tetibe naek lif tu laju gile den tertibe die stop and smash kt bwah gile punye terkejut ingatkn xde pape rupenye lif tu hang n stop ..jus imagine tersangkut dlom lif yg sgt sesak n ade yg da nk pengsan..mmg sgt mencabar n takut aku da berdoa panjang..adela dlm 45 minit ktaorng tersangkut dlm tu..tp alhamdulilah ktaorg semua selamat..
we all mse tersangkut dlm lif..ne try nk relax tp dlm hati dup dap dup dap..hehhe
kelegaan suma selamat..x nak naek lif dah!!

7 ♥fatin♥:

Syaz (MamaFarish) said...

aten..yg baju biru tu nad ke?
tembamnyerrr..

wanie_putra said...

fuhh nasib selamt...kalu tak tau la...hehe..aten syre kurus nyer pas ni..asyik naik bukit jer...

fatinyaya said...

insyaallah mksu aten g blaja smbil msuk training kurus kn badan hehe

Anonymous said...

w0w...
hepinye cik nanad ngan cik tika tu..
siap pgg tgn lg amik gmbr..
bgs la cmtu..
hehe

Anonymous said...

idup nanad n tika..
hehe

nsb baik dftr lmbt klo x msti dok dlm lif sme2..
hehe

sori la,smpai anta 2 komen..
hehe
sj je nk penuh2 kn..
haha

fatinyaya said...

NANAD SAID:

ye..
syela nanad y demok 2..
huhu..
(sila bace dlm nada sayu)

p/s: pasni nk diet! ;P

fatinyaya said...

NANAD SAID:

to joy,

weekkkkkkk
yela,nty i pgg tgn u jgk ye..